FPA maakt netwerk groter met INT partner!
FP Aarschot is trots om het internationale bedrijf True Coach te kunnen voorstellen als structurele partner van het project.
 
Yannick Arnoets: “Nuno DIAS, is zaakvoerder maar vooral topondernemer, met zijn bedrijf gaat hij steeds naar the next level op het vlak van coachingborden, of je het nu volledig gepersonaliseerd wilt of niet, hun directe en snelle service zorgt dat je niet te lang op je honger moet blijven zitten.. want uiteindelijk wilt iedereen snel zijn bestelling thuis hebben. True coach levert ons individuele als grote coach borden & zo zijn we klaar voor de start van de voorbereiding”
 
“Ik volg FP Aarschot al van bij de start maar wat ik telkens online zie komen heeft me toch aan het nadenken gezet, weinig sportclubs zelfs internationaal die hun partners op deze prachtige manier in de kijker kunnen zetten zoals FPA, ze zijn mee met de laatste trends in social media land & dat gaf voor mij en mijn bedrijf de doorslag om met deze club in zee te gaan, als zaakvoerder wil je zoveel mogelijk ROI & ik ben er zeker van dat dit een samenwerking voor een langere periode gaat worden & dan nu hup naar de hoogste divisie!”
Aldus Nuno DIAS (Zaakvoerder bij TRUE COACH)
 
Welkom Nuno & True coach boards!
 
www.truecoachboards.com
 
#Onsveldisgroter #FPAarschot