1ste training!
Het was gisteren niet alleen tijd voor onze Rode Duivels, die we graag willen feliciteren met hun overwinning tegen de Russen, eveneens was het onze 1ste training van het nieuwe seizoen.. zowel Vanderperre als T2 De Smet en T3 Moons stonden voor het eerst voor hun spelersgroep !
Vanderperre: “Mijn vuurdoop, het is toch altijd een klein beetje speciaal.. dat zal niet anders zijn met mijn eerste wedstrijd als T1, de club heeft enorm veel vertrouwen getoond in mij waarbij vele anderen voor een ‘bekende’ naam zouden gaan. Ook hebben we voor het eerst kunnen meten of de groep fit was en dat verliep zeer positief, ook nieuwkomers De Jong & Van Den Akker lieten een gretige indruk na en het niveau lag per direct zeer hoog.. op naar training 2 van volgende zaterdag waar normaal nieuwkomer Akaazoun ook zijn eerste opwachting zal maken”
De Smet: “De groep was iets dunner bevolkt vanwege de examenperiode maar toch hebben we pittig getraind, deze groep heeft enorm veel kwaliteiten”
Moons: “Ik werk graag samen met Stefan, hij is zeer direct in zijn communicatie en bovendien kan ik veel van hem leren”
Tot slot willen we alle Papa’s en +Papa’s een fantastische dag toewensen!