Voorzitter blikt terug
Voorzitter Dirk Arnoets blikt terug op de voorbije match en kijkt vooruit richting vrijdag, want dan volgt alweer een topaffiche thuis tegen RSC Koersel Ham.
⬛️ Over de 6/6.
In het verleden zouden we zulke wedstrijden verliezen, niet vergeten dat Genk op een 2-0 voorsprong kwam, 6/6 geeft rust in de hoofden en neemt druk weg zodat we ons verder kunnen focussen om de nieuwe spelers te integreren.
🟥 Over de wedstrijd tegen Zvk Auto5 Genk.
Wij zijn nog niet top, dat was duidelijk.. maar in de 2de helft vond ik ons verdiend het laken naar ons toe trekken, 2-7 is misschien overdreven maar Genk bracht ons niet meer in de problemen. Opgelet, weinig clubs gaan komen winnen op verplaatsing bij Genk, ik ben trots op mijn jongens en de staf.
⬛️ Over de nieuwe coach Vanderperre.
Uiteraard is het koffiedik kijken hoe de aanstelling van een nieuwe coach verloopt, we kijken meer dan alleen naar de punten die hij pakt, visie van het huis, trainingen,.. tot nu toe laat hij volledig zien waarom het vertrouwen te geven aan een jonge Belgische futsal coach de enige juiste zet was !
🟥 Over volgende tegenstander RSC Koersel Ham.
We hopen ex spelers El Admi en Hasanbegovic terug te zien in sporthal Demervallei, beide zullen ze ons willen prikken waar het kan, logisch & moet ook, Koersel is een gevaarlijke ploeg die van iedereen punten kan afsnoepen.. we zullen onze supporters massaal nodig hebben !
⬛️ Over de FPA Ultra’s (supportersclub)
Samen op naar top zou ik zeggen, de overwinning in Genk dragen we op aan de supportersclub, en zowel wij als zij weten waarom! 🟥⬛️❤️
🟥 Vrijdag 17/9
⬛️ FP Aarschot – RSC Koersel Ham
🟥 20H00 & 21H15
📸| Oliver Dom Photography