Vertessen blijft!
Mister day 1.. Thibeau Vertessen blijft ook volgend seizoen bij Futsal Project Aarschot, de jonge doelman uit Tienen zal zo aan zijn 4de seizoen bij de club beginnen.
“Heb geen moment getwijfeld om te verlengen, de club geeft kansen aan mensen & dan is het aan hun om ze te grijpen.. onlangs mocht ik dan ook meetrainen met de nationale ploeg U23, ik wil zeker geen stappen overslaan in mijn carriere dus Aarschot is de juiste keuze. Nu gaan we ons focussen op de terugronde waar we sterker voor de dag zullen moeten komen dan in de heenronde, maar alles is mogelijk en daar geloven we allemaal in.”
Aldus Vertessen
Manager Yannick Arnoets: “Thibeau is een clubman & maakt bovendien ook steeds progressie, we proberen hem te omkaderen zodat hij telkens die ene procent kan toevoegen aan zijn kwaliteitenpakket.. een jonge doelman alle kansen geven is niet veel clubs gegeven want bij een tegendoelpunt kijkt men steeds in eerste instantie naar de doelman, dit toont dat ons vertrouwen in hem bijzonder groot is.”