Swingend πŸ•ΊπŸ» FP Aarschot heeft +3 na aangename partij !
Een FP Aarschot dat zonder Oulichki & Van
Den Akker wegens blessure moest aantreden was in de eerste helft op zoek naar het juiste ritme maar gaf eveneens weinig kansen weg, er werd met een zuinige 2-0 voorsprong de rust in gegaan.. wat een logisch gevolg was van het spelverloop.
De 2de helft ging FPA furieus van start & al snel stond een harde maar meer dan correcte forfait uitslag op het bord, Capitano Van Kort regeerde over zijn πŸ”΄βš«οΈ schip vanuit de laatste man positie & uiteindelijk prikte Meeuwen de 5-1 tegen de netten.
FPA controleerde de wedstrijd & liep met (mooie) doelpunten uit tot duidelijke maar verdiende 8-1 cijfers.
U21 speler Ali Ajaj werd beloond voor zijn sterke prestaties van de voorafgaande wedstrijd en kreeg eveneens minuten bij de A kern.