Spektakel in Wellen !
Voor een topwedstrijd moet je met 2 zijn & beide ploegen waren present, net zoals de vele meegereisde supporters van FP Aarschot (& Wellen), wat een sfeer, de sporthal daverde, misschien iets te hard want Oulichki viel in de opwarming uit met een kuitblessure.
Bij de start van de wedstrijd keken
Beide teams de kat uit de boom, al snel gingen we rusten met een 2-1 rust-stand, Wellen toonde zich scherp op de counter.
In de 2de helft veranderde FPA het tactisch plan & knokte het zich op en over Wellen, 3-4. Wat een wedstrijd! Wellen had het moeilijk & kapitein Van Kort kreeg rood.. ? Van een kantelmoment gesproken.. 4-4, we gaan niet trachten te beschrijven wat er vervolgens gebeurde, dat doen beelden wel.. Feiten, Na het laatste fluitsignaal stond er 6-4 op het bord & zodus moeten we Wellen feliciteren met hun zwaarbevochten overwinning, komende woensdag moet een zwaar gehavende FPA kern aan de bak thuis tegen Inter Huy !
Zvc United Wellen 6-4 FP Aarschot
(1-0 & 4-4 niet in beeld, onze excuses)
FP Aarschot wenst zijn talrijk opgekomen supporters nogmaals te bedanken voor de spetterende avond, jammer genoeg konden we jullie niet belonen met 3 punten 😮‍💨
Ons talententeam ging makkelijk winnen in Wellen en staat op een zucht van de titel, proficiat heren & staf !🔥