Het moest een gala-avond worden & dat werd het ook !
Een zwoele woensdagavond & een volle
Sporthal Demervallei moest het toneel worden van een spektakelavond, ons talententeam (U21) kon vervroegd kampioen worden & deden ze ook. Ze domineerde de competitie & ook deze wedstrijd, 4-0 .. het fluitsignaal klonk en het feest kon beginnen !
De A kern dan, die was geprikkeld na het verlies tegen Wellen.. & dan stond het dekselse Huy nog voor de deur ook, hetzelfde team dat met 8-4 thuis won van leider PIBO Hoeselt.
FPA moest het doen zonder Oulichki, Van Kort & Afkir en dat was toch een hele brok, Aarschot ging furieus van start met wervelend Futsal & Huy wist niet onder de druk uit te komen & uitgerekend local-boy Rubenschuh trapte er 2 heerlijk tegen de netten. LAP! Alsof het niet erger kon, Van Den Akker viel vlak voor rust uit met een spierblessure, hopelijk niet te erg!
Maar het was tijd, tijd voor andere jongens om op te staan, FP Aarschot ging rusten met 5-1 & maakte 1 duidelijke afspraak, laten we dit publiek verwennen & gaan voor 10 Goals !
Aarschot bleef lekker combineren & het publiek.. kon dat wel smaken, Huy kreeg een penalty maar dat kon FPA niet deren, 9 veldspelers, 2 beloften en zelfs reserve doelman en mede sluitstuk van het talententeam Tuyaerts kregen verdiende minuten.. nog 20 seconden te gaan dan en.. en..en.. GOAL !!!
10-2 vlak voor het einde, het dak moest en zou er af gaan & dat gebeurde ook. Wat een collectieve topprestatie op een fantastische futsal avond..
& Hoofdpartner Bipan Gurung (Shokudo), die voor de 1ste x aanwezig was.. zag dat het goed was ! ❤️🔱
Volgende week vrijdag trekt FP Aarschot naar de leider voor de allesbepalende match vs PIBO Hoeselt & wij willen U mee op de bus ! 🚌
De voetnoot is terecht voor het scheidsrechtersduo, correct, beleefd &
Niet in the picture, zoals het hoort ! 👌