FPA ontwaakt na futsal-friday met een zure nasmaak.
PIBO kwam in de eerste helft moeilijk aan voetballen toe. Tactisch stond het goed bij FPA & al snel werd het 0-2, Ambiance werd aangevoerd door beide supportersclans. 6de fout dan, jammer & onnodig. Vertessen kon de bal niet uit het doel houden, het werd 1-2. De Assist van Oulichki op Yaddou zorgde voor een verdiende 1-3 voorsprong met de rust. De ultras zagen dat het goed was !
Hoe gesloten de eerste helft ook was ging het er de 2de helft heel anders aan toe, ging het te makkelijk, ging het ook lukken aan 90% ipv 100% ? PIBO geraakte niet door het FPA collectief tot.. de poorten zich opende, op amper enkele minuten wist PIBO zich naar een 4-3 voorsprong te voetballen. Aarschot was van slag & probeerde zichzelf wel terug in de wedstrijd te knokken maar de paal hielp PIBO een handje.
Feiten, het kampioenschap zal niet voor FP Aarschot zijn dit seizoen, te veel ‘net’ niet in de topwedstrijden noemt dat dan. Een goed leerproces voor de club die eindelijk zijn 1ste seizoen volledig kan afmaken, FPA heeft thuis nog 2 toppers voor de boeg & die wilt het allebei winnen om zo vol te gaan voor plaats 2 in het klassement & het seizoen zo mooi mogelijk af te sluiten. Want dat is onze instelling, elke wedstrijd winnen !❤️‍🔥