FP Aarschot 11-0 FT Borgerhout
Een overvolle sporthal Demervallei was het toneel voor deze topwedstrijd, supporters kregen spektakel.. alleen de uitslag was lichtelijk overdreven en geeft een fout beeld van deze topper.
1 afspraak werd gemaakt met de πŸ”΄βš«οΈ spelers..
β€œGo hard or go home”
Een uitgekookt FPA ging van bij de start van deze topwedstrijd op de counter spelen vanwege een beperkte kern & met succes, In een prima 1 ste helft die op en neer ging gingen we rusten met een 4-0 voorsprong, mede door een super efficient FPA & The Wall Vertessen.
FPA zonder Oulichki, Meunier & Van den Akker deed het prima met een uitblinkende Yaddou (wat was hij goed), hij betaalde het vertrouwen terug met 5! Doelpunten. Borgerhout koos voor de 2de helft om met vliegende doelman te gaan spelen maar dat werd geen succes & ook de paal hield FTB meermaals van een tegentreffer..
3 U21 spelers kregen hun kans en mochten proeven van enkele minuten & ook 2 de doelman Tuyaerts mocht opdraven in de laatste minuten. Allen deden ze dat voortreffelijk.. πŸ‘Œ
Tijdens de rust namen we afscheid van de 46 jarige Ricardo Pinto (wat een carriere heeft die man) hij gaat dichter bij huis aan de slag & wij willen hem bedanken voor deze 3 prachtige seizoenen. Het publiek scandeerde zijn naam, een mooier afscheid voor 387 kijkers kan je niet wensen.. Ricardo het ga je goedπŸ†! ❀️
Het toont hoe dichtbij de top3 lag in de strijd voor de titel, bij deze wensen wij PIBO Hoeselt veel succes in 1ste nationale & wij.. wij komen sterker terug!