𝗙𝗣𝗔 𝘄𝗼𝗿𝗱𝘁 𝗙𝘂𝘁𝘀𝗮𝗹 𝗦𝗵𝗼𝗸𝘂𝗱𝗼 𝗔𝗮𝗿𝘀𝗰𝗵𝗼𝘁!🔴⚪️ Shokudo wordt vanaf komend seizoen, 2022-2023, de naming-partner van Futsal Project Aarschot, dat maakte onze club zopas bekend tijdens hun persconferentie.

De komende 3 jaren verbinden FPA en Shokudo zich aan elkaar en vanaf het seizoen 2022-2023 treedt de club aan met hun nieuwe naam, nieuwe logo en nieuwe outfits!
De zaalvoetbalclub organiseerde die avond, voor zo’n 100 partners, sympathisanten en genodigden, hun Season Kick-Off Launch. Op deze persconferentie, die ook integraal via social media gevolgd kon worden, werd het meerjarenplan #FPA2025 voorgesteld en werd er een laatste keer teruggeblikt op de voorbije 3 seizoenen.

Als kers op de taart werd de nieuwe naam & het nieuwe clublogo onthuld in aanwezigheid van burgemeester Gwendolyne Rutten, Shokudo-zaakvoerder Bipan Gurung, nieuwe hoofdcoach Kevin Meijer en speler Branco Rubenschuh. Nadien werd ook de nieuwe zaal ‘Hana Matsuri’ in het restaurant feestelijk geopend. Shokudo werkte maandenlang aan hun verbouwingen en breidt hun capaciteit sterk uit met een nieuwe zaal. Gasten kunnen vanaf morgen komen genieten van het prachtig eindresultaat!