๐—™๐—ฃ๐—” ๐˜„๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐˜ ๐—™๐˜‚๐˜๐˜€๐—ฎ๐—น ๐—ฆ๐—ต๐—ผ๐—ธ๐˜‚๐—ฑ๐—ผ ๐—”๐—ฎ๐—ฟ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ผ๐˜!๐Ÿ”ดโšช๏ธ Shokudo wordt vanaf komend seizoen, 2022-2023, de naming-partner van Futsal Project Aarschot, dat maakte onze club zopas bekend tijdens hun persconferentie.

De komende 3 jaren verbinden FPA en Shokudo zich aan elkaar en vanaf het seizoen 2022-2023 treedt de club aan met hun nieuwe naam, nieuwe logo en nieuwe outfits!
De zaalvoetbalclub organiseerde die avond, voor zoโ€™n 100 partners, sympathisanten en genodigden, hun Season Kick-Off Launch. Op deze persconferentie, die ook integraal via social media gevolgd kon worden, werd het meerjarenplan #FPA2025 voorgesteld en werd er een laatste keer teruggeblikt op de voorbije 3 seizoenen.

Als kers op de taart werd de nieuwe naam & het nieuwe clublogo onthuld in aanwezigheid van burgemeester Gwendolyne Rutten, Shokudo-zaakvoerder Bipan Gurung, nieuwe hoofdcoach Kevin Meijer en speler Branco Rubenschuh. Nadien werd ook de nieuwe zaal โ€˜Hana Matsuriโ€™ in het restaurant feestelijk geopend. Shokudo werkte maandenlang aan hun verbouwingen en breidt hun capaciteit sterk uit met een nieuwe zaal. Gasten kunnen vanaf morgen komen genieten van het prachtig eindresultaat!