Klassement

4 Wedstrijden ver in de competitie en tijd voor een evaluatie. 🤩

De volledige top-3 bestaat uit nieuwkomers, allen met de nodige ambitie. De volledige top-5 bestaat dan weer uit clubs die de ambitie hebben om promotie af te dwingen en spelers in hun kern hebben met ervaring in 1ste nationale.

Het lijkt dus een zwaar, loodzwaar seizoen te worden met maar 1 club die promotie zal kunnen afdwingen, FS Aarschot begon twijfelend aan de competitie maar haalde uiteindelijk toch een stevige 10/12.

Aarschot nam het nog niet op tegen een club uit de huidige top-3 dus de onderlinge duels zullen bepalen wie zal strijden voor de bovenste plaatsen, hoe dan ook.. Zelfs al zo vroeg in het seizoen is duidelijk dat puntenverlies tegen de (niet top-5 teams) zwaar kan afgestraft worden en dus zal er elke week vol voor de 3 punten gegaan moeten worden.

Manager Yannick Arnoets: “Binnen onze visie starten we elke wedstrijd met de ambitie om de wedstrijd te winnen & thuis zo dominant mogelijk futsal brengen met als doel onze supporters te verwennen. Passie, grinta & vuur blijft de basis, ik zag dat de eerste weken van de competitie te weinig.. deze groep en spelers kunnen veel beter dan wat er tot nu toe getoond werd en dat is positief want dan is er groeimarge, het moeilijkste is om het maximale uit een spelersgroep te halen, dat kan alleen als een hoop spelers gaat denken en uitvoeren als collectief, de rest zal volgen.. Veel werk aan de winkel, misschien zelfs heel wat druk.. Maar deze sportieve druk is een luxe, zowel voor spelers als staf want alles begint bij je mindset en hoe je situaties ervaart.”

Let’s go Futsal Shokudo Aarschot !