Van de hel naar de hemel 🕹
Het leek wel een spel Playstation, Herstal kwam al te makkelijk 0-2 voor tegen een slap Aarschot dat wel de nodige reactie had (2-2) maar slap bleef verdedigen. We gingen de rust in met 2-3 en kwam nog goed weg vlak voor tijd.. een sterke Tuyaerts stond pal.
Na een donderpreek van T1 Meijer tijdens die rust ging FSA dan op en over Herstal, dit onder leiding van een beresterke Van Den Akker.. bibberen bleef het en bovendien regende het binnen in de sporthal, niet met water.. wel met kansen en dat langs beide kanten. Vliegende doelman dan! & al snel maakte Herstal de 4-5 (het zal toch niet waar zijn?) neen hoor ! Durakovic stond goed opgesteld en maakte de 4-6 om vervolgens de 4-7 te presenteren aan Wouail.
Eind goed al goed, +3 is het belangrijkste in deze verre uitwedstrijden. Op naar volgende week want dan komt KRC Genk Futsal op bezoek in Sporthal Demervallei.
Wie is er klaar voor een helse avond?
21/10/22 FS Aarschot – KRC Genk
Be there!