FS Aarschot 6-1 KRC Genk Futsal
In een volgelopen sporthal Demervallei (+350 aanwezigen & 100 Vips) te Aarschot kon een volwassen spelend FSA de Limburgers makkelijk te baas, er werden amper kansen weggegeven en Aarschot scoorde in de 1ste helft aan 100%. Het was smullen geblazen van de splijtende acties van Zakaria Daali & Ashley Verdyck.. 🫣 & wat zijn we blij dat Daali zijn niveau elke week opkrikt !
We gingen rusten met een logische 4-0 stand, in de tweede helft ging de riem er af en kreeg iedereen speelminuten van coach Kevin Meijer. Zo ook onze 2 U21 spelers & 2de doelman Afkir, alle 12 spelers kwamen in actie en KRC Genk kon geen vuist maken tegen een controlerend Futsal Shokudo Aarschot.
Meerburg en Yaddou waren out & meunier werd gespaard vanwege de kaartenlast.
Oh ja.. & ROBtv zag dat het goed was !