It’s time..
Na FT Borgerhout opnieuw een grote test en wat voor een !
Onze jongens trekken vandaag naar het verre Luik om Standard te bekampen, het zal zoiezo een match in de match worden voor onze Luikse spelers.
Captain Meunier: “Topwedstrijden speel je niet, die win je.. Als wij als collectief functioneren kunnen wij iedereen aan in 2de nationale, ook zal het zaak worden om niet te veel kansen te laten liggen want aan de andere kant staat met Mageren ook een topdoelman onder de lat”.
Kan een afbeelding zijn van 2 mensen en de tekst 'EROTICA CENTER AARSCHOT Barber Salon SSB STREET8OCCEBF.G.M Shokudo SELECTIE VS STANDARD DE LIEGE Euro-Construct Solang JARI TUYAERTS (GK) JAWAD AFKIR (GK) MERIS DURAKOVIC MECHQQUQ WOUAIL BILAL YADDOU ALEX LAUWERS TIM VAN DEN AKKER ASHLEY VERDYCK BRANCO RUBENSCHUH NABIL EL BOUAZZAOUI JULIEN MEUNIER (C) MAXI SNACK ver-com projectontwikkeling caboes SHOKUDO RER EUTSH X AARSCHOT Shokude'