Nieuwkomer Nabil kwam over van 1ste klasser Borgloon, wij gingen met hem praten.
🤎Over zijn 1ste wedstrijd
Ik ben pas nieuw in deze groep en dan is een vuurdoop tegen Standard niet evident, het was wennen maar ik heb het er goed van afgebracht naar mijn gevoel, wij hebben de wedstrijd als collectief tot een goed einde gebracht en dat is het belangrijkste.
🤎Over zijn spelstijl
Van mij kan je altijd verwachten dat ik 100% aan de bak ga, in futsal maak je fouten maar hoe je daar op gaat reageren is het allerbelangrijkste, ik geef nooit op & zo zijn er in deze groep nog heel wat profielen.. i love it !
🤎Over de tegenstander van vrijdag Visé (leider)
Ze hebben enorme individuele kwaliteiten in de vorm van 3 Nederlandse internationals en natuurlijk spits Anik, wij moeten dit zien op te vangen met onze brede groep en als collectief. Futsal speel je met het hoofd en als wij rustig blijven kan alles.. ik heb er het volste vertrouwen in na de laatste wedstrijd.
🤎Ik hoorde al veel goeds over de thuisbasis en kwam al in contact met de supportersclub, deze waren ook in Standard aanwezig., prachtig, dat kunnen niet veel clubs zeggen. Ik hoop uiteraard op een vol huis vrijdag.. veel sfeer en animo, daar doe je het voor als zaalvoetballer (maar het belangrijkste blijven de punten).
VRIJDAG 18/11 | FS AARSCHOT – VISE (21H15)
Kan een afbeelding zijn van 4 mensen, sportende mensen, binnen en de tekst '©Oliver Dom Photography'