Binnen enkele uren zal Sporthal Demervallei in Aarschot weer daveren.. En deze mannen moeten het doen !
Leider Celtic Futsal Development Visé komt op bezoek met tal van internationals.. futsalartiesten zoals Ismael Ouaddouh. Het gaat smullen worden!
Houden we de 3 punten in Aarschot? Kom ons naar de overwinning schreeuwen vanavond !
Wees zeker op tijd en mis niets van Futsal Fridaaaaaaaaay! 😍
20H00 U21 – VISE U21
21H15 A KERN – VISE
Kan een afbeelding zijn van 1 persoon en de tekst 'EROTICA CENTER AARSCHOT Barber Salon SELECTIE VS CFD VISE SHOKUDO MASET RUSHL AARSCHOT PRINIHAN T SSB STREET SOCPER BELGUM VISE Shokudo Euro-Construct somang MAXI SNACK JARI TUYAERTS (GK) JAWAD AFKIR (GK) MERIS DURAKOVIC MECHOQUO WOUAIL BILAL YADDOU MICHELE MEERBURG TIM VAN DEN AKKER ASHLEY VERDYCK BRANCO RUBENSCHUH NABIL EL BOUAZZAOUI JULIEN MEUNIER (C) ver-com projectontwikkeling caboes WIJ'