Wat een avond in hartje Aarschot, 90 Vips & meer dan 300 aanwezigen zagen dat het goed was ! ❤️🥂
FSA speelde tegen de leider & zodus zat er heel wat druk op de ketel, Moneytime voor ervaren spelers Durakovic en El Bouazzaoui, FSA gaf amper kansen weg en speelde zakelijk, geen van beide teams wilde de wedstrijd verliezen maar dat nam niet weg dat er geen kansen of spanning was.
We spoelen even door naar de laatste minuten waar i.Ouaddouh de 2-1 op een diefje binnen prikt en Vise terug in de wedstrijd bracht, diezelfde Ouaddouh pakte ongelukkig rood met nog 2 minuten op de klok. De wedstrijd werd even stilgelegd & in het vervolg maakte Verdyck Visé (met een man minder) volledig af. 3-1 ! 🏆
Opdracht volbracht & hoe ! 🎥
Dit dankzij onze supporters en Ultras (wat waren ze talrijk en luidruchtig aanwezig) ! We love it ❤️👌
Op 9 December volgt er de topper thuis tegen Proost Lierse. Die hoogstwaarschijnlijk dan op plaats 1 staan in het klassement.
Ben jij er ook?