Een blik naar vrijdag, opnieuw een stevige tegenstander met Solona Ranst.
Manager Yannick Arnoets: “We hebben enorm veel vertrouwen in de spelers die er nu zijn.. deze kern heeft alles om de doelstellingen te behalen ondanks de uitschuiver tegen Proost Lierse, maar vrijdag tegen Ranst zullen we weer moeten aanknopen met de 3 punten om zo de heenronde positief af te sluiten, alles ligt dicht bij elkaar en de reeks is nog zwaarder dan vorig seizoen.. wij gaan die uitdaging graag aan.”
Tim Van den Akker: “Ranst is een stug blok in een kleine zaal, ze presteren elke week beter en beter en zullen zoiezo hyper gemotiveerd zijn om een goed resultaat tegen ons te behalen, we moeten wat scherper worden voor doel en onszelf meer belonen, dan komt alles goed.”
Kan een afbeelding zijn van 2 mensen, sportende mensen en binnen