Deze ochtend werd de samenwerking met hoofdcoach Kevin Meijer in onderling overleg stopgezet.
“Na een evaluatiegesprek bleek duidelijk dat onze visies naar de toekomst te ver uit elkaar lagen en hebben we samen besloten om de samenwerking per direct stop te zetten, misschien een harde keuze voor de buitenwereld maar voor beide partijen wel de beste.” Aldus Kevin Meijer & FSA Sportieve cel.
T2 Stefan De Smet en T3 Shaun Moons hebben eveneens besloten het project te verlaten, ieder om uiteenlopende redenen.
Wij willen de volledige staff bedanken voor hun inzet van de afgelopen maanden & jaren zowel in als rond de club.
🔕 Op deadlineday werd Julien Meunier vrijgelaten, hij maakt de transfer naar PIBO Hoeselt in 1ste nationale.
Manager Yannick Arnoets: “We nemen enkele dagen tijd om de onverwachte leegte in te vullen, zowel op als naast het veld.. bij een club als Aarschot is het zelden rustig (mede dankzij de huidige regels in het futsal) maar telkens kwamen we er sterker uit, we zullen ook proberen op de transfermarkt nog een inkomende transfer af te ronden.”