Breaking: Hicham Bouzambou versterkt Futsal Shokudo Aarschot ! 🥂
De Nederlands / Marokkaans belofteninternational die met 12 doelpunten in de heenronde een uitstekende start kende bij Groene Ster Vlissingen (1ste Nat. NL) zal FSA komen vervoegen.
Manager Yannick Arnoets: “Hicham is een speler die we halen voor zowel korte als lange termijn, hij is nog maar 19 en een echt rastalent.. een ruwe diamant, zijn neef Said heeft ooit zijn eerste stappen in Belgie gezet bij Hasselt toen ik en mijn vader hem haalde van eveneens GSV, de rest is geschiedenis.. goals maken zit in het DNA van de BouzamBoems !”
Hicham: “Ik hoorde veel goede dingen over de club, er was veel interesse maar een stap naar Aarschot leek ons de juiste stap voor mijn ontwikkeling.. Belgie heeft een hoog gemiddeld niveau met veel sterke teams, ik kijk uit om belangrijk te kunnen worden voor deze club en voor hun volle sporthal te spelen.”
Wij danken GSV voor de vlotte samenwerking !
Welkom Hicham ! ⬛️🟥🫡
Kan een afbeelding zijn van 3 mensen, binnen en de tekst 'OSEIDON 5'