FS Aarschot kan met trots aankondigen dat na pittige onderhandelingen een akkoord is gevonden met Bart Schapmans & Garry Vanderperre. Beide coaches hadden meerdere opties & waren in het verleden al actief bij de club. Ze komen beide over van FULL Hasselt.
FSA was onder de indruk van de vele sollicitaties om coach te worden en wilt dan ook iedereen hiervoor bedanken. 👍🏻
Manager Yannick Arnoets: “De futsalwereld is klein en Aarschot draagt zorg voor zijn mensen, aan alle mooie liedje komt soms een eind maar laat ons vooral nu genieten dat we deze 2 absolute toptrainers terug aan boord halen, Voor Bart is geen beschrijving nodig.. een man met bakken ervaring en bovendien kan hij wedstrijden zeer goed lezen, ook voor Vanderperre is het een snelle terugkeer maar hij is een van de beste U21 coaches op het moment en vormt een ijzersterke tandem met Bart.”
Bart Schapmans: “Hasselt was een mooi verhaal in eigen regio maar het project hier en de mensen liggen me hier nauw aan het hart, ik heb het gevoel dat ik hier unfinished business heb.. sinds mijn vertrek is de club blijven groeien op alle vlakken, met of zonder tegenslagen en dan zeg ik bravo.. Verder groeien op korte en lange termijn is nu het doel, ik ben thuis..”
Garry Vanderperre: “Hasselt was een mooie uitdaging maar het potentieel bij deze club is enorm, net zoals Bart passeerde ik hier al eens maar het onderling respect en vertrouwen is altijd gebleven, het is toch een beetje thuiskomen en los van assistent coach neem ik ook als jeugdcoordinator de taken tot einde van seizoen op mij, doorstroming en jeugdopleiding is een stokpaardje voor mij.”
Welkom back boys !
Kan een afbeelding zijn van 3 mensen en de tekst 'caboes BND MAXI SNACK Beets atteet WELCOME BACK GARRY VANDERPERRE & BART SCHAPMANS Solang 雨 Euro-Construct Shokudo Erotica center GV Tugkndo Barbier SSB # TA SHOKUDO RRASHIT AL AARSCHOT'