FT Borgerhout 3-4 FS Aarschot
In de volgelopen sporthal van FT Borgerhout wist FSA dat het een moeilijke avond tegemoet ging. FS Aarschot had het moeilijk tegen een sterk en frivool spelend FT Borgerhout met tal van toppers als Bali, Hitou, Zouthane & El Ghaadaoui in de rangen.
FTB greep de macht en liep uit tot een verdiende 3-0 voorsprong. FSA bleef morsen met kansen, maar dat deed Borgerhout ook.. Aarschot bleef geloven in een ommekeer & daar was doelman Tuyaerts voor nodig, geen 4-0 maar aan de overkant..
Plots, de 3-1 ! Aarschot ging terug in zijn kansen geloven onder leiding van een beresterke Durakovic & Van den Akker, tot kort voor tijd Ilias Arssi (Jawel he’s back) als een goudklompje de 3-3 tegen de netten duwde met vliegende doelman.
Een correcte uitslag dacht iedereen, Zeker! maar beide partijen gingen voor winst dus het was nog niet ten einde.. een topmatch om duimen en vingers van af te likken.
Waar Borgerhout de ultieme kans om de wedstrijd te winnen aan zich liet voorbijgaan nam enkele seconden later Tim Van den Akker zijn ploeg bij de hand en punterde de 3-4 binnen. Ongelofelijk, spektakel in een wedstrijd die nog lang over de tongen zal gaan..
Ook “The legend” Bali maakte zijn wederoptreden na enkele jaren & jawel hij kan het nog steeds.. Als futsalliefhebber kan je alleen maar tevreden zijn dat deze man terug op de velden staat. ⚽️❤️
Misschien was dit wel het sterkste FT Borgerhout in jaren maar we zijn vrijwel zeker dat er nog maar weinig / geen ploegen zullen komen winnen in deze sporthal. Kwaliteit voor 1ste nationale.
Dikke bravo aan de organisatie / omkadering van FT Borgerhout & het mag gezegd worden, ook de vele supporters in de tribune die er een gezellige maar vooral fantastische avond van maakte. ⚽️👌