Breaking: Ilias Arssi versterkt Futsal Shokudo Aarschot ! 🥂
De Nederlander is geen onbekend figuur in Aarschot daar hij in seizoen 2019/2020 al neerstreek in de Demervallei, Ilias kende een uitstekende start bij Tigers Roermond (1ste Nat. NL) waar ze nog in de running zijn voor het kampioenschap, toch kiest hij voor een avontuur bij ons.
Manager Yannick Arnoets: “Ilias heeft FSA DNA.. Kwaliteit en iemand die het huis kent, bovenal iemand die weinig aanpassingstijd nodig heeft en op alle posities uit de voeten kan.. waarom? een cadeau voor onze ultras & supporters!”
Cheers 🥂
Arssi: “Uitstekende staff, prachtige club & wat een supporters.. nu is het aan mij om te laten zien dat ik opnieuw een meerwaarde kan zijn voor deze club & het lijkt een spannende terugronde te worden.”
Wij danken Tigers Roermond voor de vlotte samenwerking !
Welkom Ilias ! ⬛️🟥🫡
Kan een afbeelding zijn van ‎1 persoon en ‎de tekst '‎caboes SIEMSINA MAXI SNACK Playolt SHOKUDO (សសទី MTSRL AARSCHOT + ၁၉ Beets Patteet AAPCOMFOR Shaknde somang 雨 Euro-Construct Thokndo Erotica 따산 Barbier 主 SSB لد me น้กาว ed 남의 WELKOM ILIASARSSI ILIAS ARSSI‎'‎‎