SPANNEND! 🤩 Het kan alle kanten uit in de 2de Nationale B.
Manager Yannick Arnoets: “Enkele weken geleden stonden we enkele plaatsen lager in het klassement maar nu staan we plots bovenaan, in deze zware reeks kan het alle kanten uit en eerlijk is eerlijk, ik denk dat elke club op deze afbeelding 200% zowel de kwaliteit als kwantiteit in de spelersgroep heeft om de titel te pakken..”
T1 Bart Schapmans: “In zulke zware reeks bepalen details wie de titel pakt, wij hebben 1 kans op 5 net zoals de anderen, zelfs een sterkhouder die uitvalt met een blessure kan bepalend seizoen voor plaats 1 tot 5.”
Kan een afbeelding zijn van 5 mensen en de tekst 'caboes O MAXI SNACK FUTSRL SHOKUDO REASEST AARSCHOT Beets Patteet LAAPCOMFO KLASSEMENT FANION 2DE NATIONALE B KBVB WEDSTRIJD MINDER GESPEELD* 1 SoMang FUTSAL SHOKUDO AARSCHOT Euro-Construct 2 35 PTN Shokudo PROOST LIERSE 3 Erotica center 31 PTN CELTIC DEVELOPMENT FD VISE 4 Barbier 31 PTN FT BORGERHOUT SSB' 中বমর 00 5 31 PTN STANDARD DE LIEGE 30 PTN'