Sinds 2019 schrijven we aan een mooi verhaal met een boek dat telkens meer hoofdstukken krijgt, Futsal Shokudo Aarschot toont hoe het kan, een sportclub ontwikkelen op niveau & eveneens zorgen voor een uitmuntende sfeer waar wekelijks +250 supporters op af komen, de media smult er van en hopelijk jij ook.
Wij willen verder groeien en zodus zijn wij op zoek naar extra mensen, mensen die met hun kennis vanuit hun job of hobby ons extra kunnen & vooral willen ondersteunen.
Concreet zoeken wij mensen met ‘Goesting’, Goesting om hun kennis met ons te delen en mee uit te willen maken van dit lokaal project met een groot sociaal engagement, mensen die denken.. Dat zouden ze nog beter kunnen doen & daar weet ik nu net toevallig alles van.. ja JIJ !
En dat kan gaan van het opstellen van de zaal op vrijdagavond, onze materiaalman ondersteunen, onze jeugwerking mee op de kaart zetten als coordinator tot verantwoordelijkheid zijn en het mee organiseren van events.. of misschien wil jij wel mee van bovenaf de club helpen te besturen..
Wat vast staat is dat JIJ een TALENT hebt.. En wij zoeken talent !
Ben of ken jij de persoon die wij zoeken?
Stuur ons vrijblijvend een mailtje via bestuur@fpaarschot.be
Laat het ons weten!
#FSAarschot | Ons veld is groter