Bij Futsal Shokudo Aarschot, willen we onze mensen / vrienden & vrijwilligers op de juiste plek zetten.. de plek waar ze hun kwaliteiten ten volle kunnen benutten en zo van grote waarde kunnen zijn voor het project.
Momenteel zijn we op zoek naar een creatief persoon die deel wilt uitmaken van dit mooi geheel & zijn of haar kennis ivm het organiseren van evenementen groot/klein met ons wilt delen.. Kennis, maar ook ‘goesting’ heeft om verantwoordelijk en belangrijk te worden binnen Futsal Shokudo Aarschot en samen met een team de uitstraling van onze club nog groter en sterker te maken.
Denk jij al een tijdje.. Daar zou ik mijn steentje kunnen (en graag willen) bijdragen dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn.
Hopelijk tot snel!
Interesse? Stuur ons een privé bericht of mail naar bestuur@fpaarschot.be voor een vrijblijvende babbel.
Kan een afbeelding zijn van 1 persoon en de tekst 'caboes MAXI SNACK SHOKUDO GARSOT CUISAL AARSCHOT + Beets Patteet LAAPCOMFOR Shokudo Solang 雨 Euro-Construct Shokudo Erotica center FSA ZOEKT VERANTWOORDELIJKE EVENTS Barbier SSB কহবাম+ 30M WIJ ZOEKEN EEN CREATIEF PERSOON MET ERVARING IN HET ORGANISEREN VAN EVENTS (LOKAAL) DIE ONS PROJECT MET ZIJN OF HAAR KENNIS NOG STERKER WILT MAKEN'