TRY-OUT op Woensdag 26 APRIL | 20H00
Hoofdcoach Bart Schapmans: “In het verleden kwamen er uit zulke try-outs hier heel wat talenten naar boven zoals doelmannen Vertessen (KRC Genk Futsal) & Tuyaerts, die laatste staat nu onder onze lat, ook Sami Afkir (Proost Lierse) & lokaal talent als Branco Rubenschuh toonde hun kwaliteiten eerder op zo een try out.”
Yannick Arnoets: “Om kwalitatief te werk te kunnen gaan zal de sportieve cel een selectie maken uit de aanmeldingen zodat we heel gericht kunnen werken, hoe duidelijker je voetbalcv bij aanmelding hoe makkelijker het zal worden om voor ons te selecteren). Voor alle duidelijkheid zijn we idealiter op zoek naar 1 a 2 spelers voor zowel A kern als U21.
1. Aanmelding verplicht via E-mail (Bestuur@FPAarschot.be)
(Je kan om het makkelijk te maken deze tekst kopieren en zelf invullen)
Mijn naam is xxxxxxxxxx, geboren in het jaar xxxxxxx en momenteel ben ik actief bij de volgende club(s): xxxxxxxxxx.
Ik wil graag deelnemen aan de try out op 26/4/2023, hier onder kan u mijn ervaringen en ex-clubs vinden.
Hopend op een selectie, xxxx
Veel succes heren !
Kan een afbeelding zijn van 1 persoon en de tekst 'FUTSAL TRY-OUT 26 APRIL 2023 SPORTHAL KAMSA U21 (2005/2004/2003) KERN COP BASIS VAN SELECTIE) AANMELDEN VEPLICHT SHOKUDO ARASPHAN QUTSAL FUTSAL ROJEC * AARSCHOT 水 o E-mail: Bestuur@FPAarshot.be NAAM + VOETBAL FUTSAL Cv) Shokudo'