Futsal Shokudo Aarschot heeft er een meer dan geslaagd seizoen opzitten: kampioen in 2de nationale met de 1ste ploeg, vice kampioen en bekerfinalist met de beloften en een jeugdwerking die op volle toeren draait en op 1 seizoen tijd van een 10-tal naar een 80-tal spelers is gegaan!

We hebben de wind momenteel dus stevig in de zeilen: voor ons hét signaal om nog een versnelling hoger te schakelen, en nu al het volgende seizoen tot in de puntjes voor te bereiden.

INDELING
Voor het seizoen 2024-2025 delen we onze spelers in als volgt:
U9/U11 academie = zij spelen geen competitie maar zullen naast de woensdagtrainingen ook af en toe op zondag een wedstrijdmoment krijgen.
U12/U13 = we brengen 1 team U13 in competitie volgend seizoen , zij krijgen de mogelijkheid om te trainen op woensdag zoals dit seizoen en spelen op zondag competitie; de matchen gaan altijd op zondag door.
U14/U15 = we brengen in principe 2 teams U15 in competitie volgend seizoen (U14 apart bestaat niet meer voor de voetbalbond dus we maken een A en een B team); zij krijgen eveneens de mogelijkheid om op woensdag te trainen maar krijgen ook specifieke trainingen op zondag, bv. in de opwarming of in plaats van een match als er een vrij weekend is; de matchen gaan altijd op zondag door.
U16/U17 = we brengen 1 team U17 in competitie volgend seizoen met 1ste en 2de jaars (en eventueel enkele dispensatiespelers); de matchen gaan altijd op zondag door.

BEGELEIDING
Naast mezelf als TVJO en coach kunnen we volgend seizoen ook op 5 andere coaches rekenen binnen de jeugdwerking.
* Coach Lori, in de regio beter bekend als personal coach ‘The Spartan’ maar in onze club vooral geroemd om zijn prachtige – Italiaanse 🇮🇹 – trainingsoutfits en zijn vernieuwende trainingsideeën op woensdag.
* Coach Jonas, jonge beloftevolle coach met passie voor futsal; ook al wat ervaring in de praktijk en theoretische achtergrond in de vorm van een voetbaldiploma.
* Coach Keven, leergierige IP coach 8v8 in Thes Sport met Instructeur B diploma en de nodige interesse in futsal.
* Coach Kim, LO-leerkracht met kennis en ervaring in veldvoetbal en futsal; is al van bij de start van het jeugdfutsalproject bij de club betrokken en heeft dus al het een en ander meegemaakt; na enkele moeilijke jaren wist hij met zijn team de titel te pakken na nieuwjaar en dat kunstje wil hij volgend seizoen graag nog eens overdoen.
* Coach Renato, gepassioneerde futsalkenner die zijn strepen in het futsal al heeft verdiend bij clubs als Renolim Borgloon en FULL Hasselt; enkele jaren geleden kwam het bijna tot een samenwerking met Futsal Aarschot maar nu is het écht raak.
Daarnaast is er ook nog het fantastische trainersduo van de 1ste ploeg en de beloften (Bart & Gary), en het schitterende bestuur van de club onder leiding van voorzitter Dirk Arnoets en zijn zoon, sportief manager van de club én personal football & mental coach Yannick Arnoets.

Met dit team zijn wij meer dan ooit overtuigd dat we onze lijfspreuk alle eer zullen aandoen: The Only Way Is Up!